saha kami

Aviva parantos dikenal salaku salah sahiji pabrik mébel luar negeri anu pangpentingna di Cina salami 22 taun ka pengker. Pangalaman anu panjang ieu masihan sadaya klien yakin kayakinan yén produk Aviva kualitasna luhur, gaya pisan sareng awét awét. Kalayan sakitar 8000 méter pasagi rohangan manufaktur sareng langkung ti 50 padamel anu damel di pabrik, Aviva jati kebon luar gaduh sareng ngoperasikeun fasilitas produksi nyalira, ngahasilkeun jati Berkualitas Tinggi, Sadaya-Cuaca kalayan harga langsung pabrik.

Tambih deui...
  • mkk_0885
  • mkk_1227
  • mkk_1077
  • AV-T07
  • mkk_1154
  • mkk_12491
footer_map